Senioren

De afdeling volwassenen van Toneelgroep Reuver bestaat inmiddels ruim 75 jaar en heeft in 2017 het grappige stuk “Verschrikkelijk normaal” van Ton Davids op de planken gebracht. Wederom onder de deskundige leiding van May Maas-Killaars. Wij hopen dat u er net zoveel van heeft genoten als wij als spelers.

Spelersfoto

In 2018 speelde de volwassenen de komedie ‘Lord Arthur’s Misdaad’. Deze komedie leverde niet alleen veel subtiele humor en actie op, maar ook prachtige kostuums aangezien het stuk zich afspeelde in het begin van de vorige eeuw. Met een bezetting van maar liefst 16 personen (inclusief 2 gastspelers) ging regisseuse May Maas-Killaars voor de laatste keer met ons de uitdaging aan. Wij waren zeer tevreden en we hopen dat zij ook terugkijkt op een geslaagde toneeltijd met onze groep. In ieder geval superbedankt voor alles met je met ons hebt gedeeld en aan ons hebt geleerd.

Zeer recent zijn ook de volwassenen weer gestart aan een nieuwe productie met een nieuwe regisseuse! Nieuwsgierig? Houd de website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Wist u dat… onze leden niet alleen spelen, maar ook zelf zorgdragen voor de kostuums, grime én decor. Heeft u interesse om als vrijwilliger mee te helpen met onze producties, kom dan eens kijken of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

De repetities vinden plaats op dinsdagavond van 20.15 – 22.30 uur in zalencentrum De Schakel.

 

Wilt u meer lezen over de geschiedenis van Toneelgroep Reuver? Kijk dan bij ‘Over ons‘.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background