Senioren

De afdeling volwassenen van Toneelgroep Reuver bestaat inmiddels ruim 75 jaar.

Door omstandigheden hebben we besloten om onze uitvoeringen van 2022 te verplaatsen naar het VOORJAAR van 2023! Dit geeft ons voldoende tijd om vol vertrouwen dadelijk weer voor jullie een mooi stuk neer te kunnen zetten. Na de zomervakantie pakken we de repetities weer op en we kunnen niet wachten. Deze keer zullen we u verblijden met een avondvullende, komische thriller.

Helaas door corona in 2020 en 2021 geen uitvoeringen voor de volwassenen. Onze datums gaven we aan de jeugdgroep zodat zij in ieder geval wel konden spelen.

In 2019 speelde wij “Geestig Geneuzel”. Op de regiestoel zat voor het eerst onze eigen Ans Beurskens! Een groep vrienden probeerde een hotel te runnen, maar hun manieren om gasten te trekken leverden veel hilariteit op. Het was weer een stuk vol gekkigheid en humor. Wij hopen dat u er net zoveel van heeft genoten als wij als spelers.

In 2018 speelde de volwassenen de komedie “Lord Arthur’s Misdaad”. Deze komedie leverde niet alleen veel subtiele humor en actie op, maar ook prachtige kostuums (zie onderstaande foto) aangezien het stuk zich afspeelde in het begin van de vorige eeuw. Met een bezetting van maar liefst 16 personen (inclusief 2 gastspelers) ging regisseuse May Maas-Killaars voor de laatste keer met ons de uitdaging aan. Wij waren zeer tevreden en we hopen dat zij ook terugkijkt op een geslaagde toneeltijd met onze groep. In ieder geval superbedankt voor alles met je met ons hebt gedeeld en aan ons hebt geleerd.

20181007_8215

 

Wist u dat… onze leden niet alleen spelen, maar ook zelf zorgdragen voor de kostuums, grime én decor. Heeft u interesse om als vrijwilliger mee te helpen met onze producties, kom dan eens kijken of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

De repetities vinden plaats op dinsdagavond van 20.15 – 22.30 uur in zalencentrum De Schakel.

Overzicht gespeelde stukken:

  • 2022: helaas geen uitvoeringen door omstandigheden
  • 2021: proloog Roodkapje 2.0
  • 2020: helaas geen uitvoeringen vanwege corona
  • 2019: Geestig Geneuzel
  • 2018: Lord Arthur’s Misdaad
  • 2017: Verschrikkelijk normaal
  • 2016: Broem, broem… (Straf)
  • 2015:  Geruchten

Wilt u meer lezen over de geschiedenis van Toneelgroep Reuver? Kijk dan bij ‘Over ons‘.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background