The Addams

Home/Nieuws/The Addams

The Addams
Een Familie die niets liever doet dan messen gooien, elkaar onder stroom zetten en zwaardvechten: The Addams Family! Er gebeurt altijd iets in de familie, zo is de zoon van Morticia & Gomez, Pugsley omgetoverd tot aap, maar wie tovert deze jongen dan weer terug? Oma Eudora of toch de grote tovenaar?
De Addams leven om heel veel gevaarlijke dingen te doen, daarom durft ook geen enkele verzekeraar ze een levensverzekering te geven. De onzekere verzekeringsvrouw Fielding gaat het onder ogen zien. Loopt dat wel goed af?
Stel je voor je woont naast zo`n griezelige familie! Buurvrouw Amanda overkomt het na haar verhuizing. De familie nodigt haar uit voor een etentje, maar is dat zo verstandig?
Naast een knotsgekke ontmoeting met Fielding en de buurvrouw gebeuren er nog veel meer vreemde dingen. Maar wat het ook is, het is niet helemaal veilig…
Een grappig/griezelig stuk met een lach en een traan. Je beleeft het allemaal bij de Addams Family!
Dit unieke stuk, geregisseerd door Christian van Bommel en geschreven door de leden zelf, wordt opgevoerd door de jeugd van Toneelgroep Reuver in zalencentrum de Schakel.
Op vrijdag 4 november om 19:00 uur. Op zaterdag 5 november om 14:30 en 19:00 uur en op zondag 6 november om 14:30 uur.

addams familie foto

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment